Laat hier je recensie achter over van Leeuwen metselwerken

★★★★★
★★★★
★★★
★★
hCaptcha

Bout Willems, Arts aannemersbedrijf B.V. Druten

Wij (Arts aannemersbedrijf B.V. Druten) en onze klanten zijn zeer tevreden over de metselwerkzaamheden die Tonnie van Leeuwen metselwerken al vele jaren voor ons bedrijf uitvoert.

Joop Seerden

Mijn ervaring met deze metselaar is uitstekend. Vooraf werd een duidelijk prijsafspraak gemaakt over een te metselen tuinmuur. Op de afgesproken datum werd gestart met de werkzaamheden en binnen de afgesproken tijd werd keurig vakwerk afgeleverd. Hij is flexibel en werkt netjes. Een betrouwbare metselaar die zijn afspraken nakomt.

Peter en Anita Groenen

Van Leeuwen metselwerk heeft voor ons het metselwerk van de nieuwbouw woning uitgevoerd in 2018 . Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Net werk, schone werkplek en meedenken in oplossingen .  Komt afspraken na en prettige samenwerking. Nogmaals bedankt 

Kuypers Zorg voor Vastgoed  Sander van der Zandt

Tonny van Leeuwen is voor ons een betrouwbare partner, wij zijn een allround renovatiebedrijf waar we vaak tegen diverse werkzaamheden lopen waaronder metselwerkzaamheden. Hiervoor maken we dan ook altijd graag gebruik van zijn ervaring en vakmanschap. Tonny komt zijn afspraken netjes na en je kunt met hem alle kanten op. Zijn geleverde werk is altijd naar tevredenheid uitgevoerd.